måndag 27 juli 2009

Det har hänt en del idag...


Idag har vi varit duktiga här hemma... på varsen våning har vi hållt på idag, gubben och jag.. =)

Han höll på nere på 1:a våningen...där han gav sig på att riva ut gamla köket som ska bli helt nytt inom kort...åh va jag längtar!!!


Vad tycker ni om de 70-tals gröna luckorna och det brun-orange golvet... ha ha
Här ska det bli vitt lantkök med mörkbruna bänkskivor och mörkbrunt trägolv... =)Och jag höll då på uppe på övervåningen...där jag putsat det stora fönstret i vardagsrummet och hängt upp de nya hissgardinerna och hällgardinerna...och så följde ju lite damning och damsugning så det blev fint i hela vardagsrummet när jag ändå höll på... =)


Det känns så ljust och fräscht...jag har aldrig haft helt vita gardiner tror jag, så det känns väldigt annorlunda mot de gröna gardiner jag annars brukar ha...men jag känner mig väldigt nöjd.. =)


Nu ska inte jag göra mer i dag i alla fall, det känns verkligen i kroppen att jag hållt på för mycket idag, men men, det är smällar man får ta ibland.

Nu blir det slappa i TV-soffan och lite fika...jag är nog värd lite glass i kväll... =)

Hoppas ni alla haft en bra dag!


6 kommentarer:

Nina sa...

Ååh, vad kul med köket!!! Så fint det kommer att bli, det är jag säker på! Annars är den väl snart modern igen, det där 70-talsstilen Haha! :P

Så snyggt det blev med dom vita gardinerna! Ljust å fint!

Ja, ta du lite glass ikväll! :)
Hoppas du får sova gott inatt å inte får så ont imorrn, efter allt stök å bök idag.
Massa krama!
Nina

Uttan sa...

Så spännande med nya köket.
Ja det blir just och frächt med vita gardiner.
Jätte fint har Du gjort.
Visst kan det vara värt att få lite ont när man är nöjd med dagen och man har gjort så mycket.
Klart Du ska äta glass fattas bara annat.
Sköt om dej!
Kram!

♥♫ FRÖKEN NATTUGGLA ♫♥ sa...

Det var väldans vad ni fixar och donar på eran semester.Vad får ni all er energi ifrån?*fniss* Men kul när det händer saker äntligen som man tar tag i. Grattis snart till ett nytt kök då!!! Kramiz.

Vardagens guldkorn sa...

Oj vilka projekt! Vad fint det kommer bli! Ta det lungt bara så du inte blir liggandes och inte kan njuta av allt fint. Men det är svårt att låta bli förstår jag , det är ju så roligt att hålla på när man ser resultatet.
Kram Linda

Lisas torp sa...

Vilken skillnad det kommer att bli i köket!
jag förstår att du har förväntningar - åh, så härligt det måste vara, även om det säkert blir lite jobbigt också, men du verkar ju ha en duktig man.
Ja, jättefint med tunna vita gardiner som silar ljuset!
Tackar för titten hos mej!
Ha en härlig kväll!
Kram
Lisa

Galleri Hönshuset sa...

Hej Patricia.

Hur står det till så här mitt i natten? Eller du kanske sover redan =)...

Själv är jag så pigg så jag skulle kunna storstäda hela huset...man är väl fortfarande på G efter dagens insatser här på gården...Puh vad vi har skottat sten och grus =) Men attans vad det blev bra!

NYTT KÖK? nu är jag bra avis på dig =)Vårt nästa stora projekt blir ett nytt kök...Men jag gav mig den här gången...Det blir en större båt istället =)Sen undrar jag hur sjutton vi ska gå tillväga när man ska göra om köket och då troligtvis även hallen i samma veva...Jag vill ha lika golv och då med golvslingor, så då ska man bila upp båda golven samtidigt...hur gör man med maten och hur kommer man in i huset? hihihi...ja, mamma till tre så måste jag ju vara praktisk också =) ja, det löser sig, men det känns som ett enormt jobb.


Härliga bilder på eran hund som leker =) och vardagsrummet är så mysig. Det är fint med vita gardiner....

En kul historia om hund...Vi var till veterinären med Dacke igår och han skulle få sin 12 veckorsspruta. Inne i väntrummet sitter det ett par, hund o kattägare, och tittar på Dacke och säger: Men gud så söt, visst är det en rottisvalp? hahaha..."Nej, det här är en tax, säger jag" =) oj vad dem blev generade =)Lite skillnad på tax och rottis..men dem har samma färg och teckning vid ögonen iaf =))))


Nu babblar jag på här...Så nu blir det och säga adjö för den här gången. Ha det gott. Kram Pirre