torsdag 9 juli 2009

Regn - Regn - Regn...


Idag har det verkligen varit grått och regnigt hela dagen, till och från har det fullkomligen vrääääkt ner här hemma.

Men vi behöver ju regn med och så länge det inte regnar i veckor så gör det mig inget med några grå dagar, hoppas på solsken snart igen...till lördag passar mig bra för då startar vi vår semester... =)

Är mör i kroppen idag efter massagen, jag har till och med blåmärken på rygg och ryggslut efter massagen... ha ha...men det går snart över... =)
Så idag har jag tagit det lugnt, gått och småplockat lite men mest vilat.

Jag tog mig i alla fall an skänken i köket, det var dax att damma där och så böt jag duk och la dit skänk-duken som jag frågade er om förut vad den var till eftersom den bara är broderad på 3 sidor, så nu hänger den obroderade sidan bakom skänken... =)


Duken var exakt lika bred som skänken...lite för stor i mitt tycke men den får ligga där tills jag dammar nästa gång. Jag har tyvärr inget bättre ställe den passar på heller, så det får duga tills vidare...tycker ju om den och vill kunna använda den... =)

Det är snart dags att äta här, för att sen gå och jobba min nästsista kväll före semestern. I går kväll gjorde jag en stor varm smörgåstårta och den räcker till oss idag med, så det blir rester till "middag"...inga dåliga rester förvisso... =)

Hoppas ni haft en bra dag!4 kommentarer:

Nattmia sa...

Goda rester blev det hos er :-)

Här har det inte regnat sedan i morse.. Lite blåsigt och lite molnigt med lite sol emellan..

Ha två sista dagar på jobbet och njut sen av semestern..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Här har detoxå öst ner hela dagen.Men det blir ju lite gjort inne.Vad gott varmsmörgåstårt.Kan man kanske få be om recepte?.Vad skönt 2 dagar kvar sedan är det semester.Ha en mysig kväll vännen regniga kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Amy sa...

Varm smörgåstårta? Det var en nyhet....recept i nästa inlägg kanske? ;-)

Mamma Millan sa...

Varm smörgåstårta..har hört talas om ..men aldrig testat..låter spännande!!!

Kram Millan♥