lördag 25 juli 2009

Grått och mulet = Shopping


I går e.m. fick vi främmande...av min underbara vän Linda med sambo Peter. Sen hon flyttade till Västerås träffas vi aldeles för sällan och jag har saknat henne massor, därför var det extra kul att träffa henne.

Dagen till ära hade jag gjort en Blåbärspaj att bjuda på, vi hade ju plockat en hel del Blåbär när vi var ute med husvagnen...


Smarrigt värre med blåbärspaj och vaniljsås ... med grädde i ... =)



Idag var det grått och eländigt ute och det utlovades både regn och åska på morron-nyheterna. Så vad gör man...jo då åker man och shoppar lite... hi hi.

Vi började med en tur till IKEA. Där köpte jag 4 st Hissgardiner som ska sättas upp i vardagsrummet när jag byter gardiner nästa gång. Och ett nytt underlakan...det går ju alltid åt... =)


Och så lite ljus...det går det åt mycket här hemma. Och de här vita ljusen tyckte jag var lite roliga i formen...passar bra på något ljusfat...och ett Vaniljdoftljus, dem köper jag jämt, de luktar ju så gott... =)


Och slutligen blev det ett nytt fint Diskställ... Jag har tittat på det här ett par gånger men tyckt det varit för dyrt, 95:- för ett diskställ tycker jag är i värsta laget...men nu hade jag tittat tillräckligt för att äntligen slå på stort och köpa ett... =)


Sen blev det en sväng till Jula, där kärleken skulle köpa nya fina hyllor till Garaget. Han har städat och gjort så fint där så det är klart han ska få ha fina hyllor att hålla ordning och reda på sina saker där nere...även om jag tyckte de var lite dyra...men men... =)

Och innan vi åkte hem så tog vi en tur till Svärmor och fick en kopp kaffe och en pratstund... Och Rozzi den klumpiga damen puttade på svärmor för hon skulle gosa med henne, så hon spillde kaffet över halva köket och hela sina byxor... ha ha.

Ja just ja...det är ju helt galet, men jag har redan haft över 10.000 besökare...kanske skulle haft en tävling men får väl ta det till nästa tusental... ha ha. Tack till alla er som tittar in här och ännu större tack till alla er som skriver en kommentar..det är alltid lika kul med kommentar... =)


Hoppas ni med haft en bra dag!

15 kommentarer:

Amy sa...

Det har verkligen varit galet mkt blåbär i år.....blåbärspajen smakar ju så mkt godare om man plockat bären själv. =)
Å klumpiga vovvar, det har jag stor erfaranhet av. ;-)

Linda sa...

Har saknat dig massor med så det var riiiiktigt trevligt att äntligen få till en fika/prat stund =)
Kram

Photo by Maria sa...

IKEA är alltid kul och man hittar alltid ngt.. Ljus kommer alltid med hem här med när jag är där.. Får bli en runda dit nu på semesern..

Blåbärspaj som är så gott.. Mumma..

ha nu en bra fortsatt kväll..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vad gott med vänner på besök.Blåbärspaj vad gott.Ikea är skoj om man har gott om tid.Fina saker som fick följa med hem.Ha en skön kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~-

Vardagens guldkorn sa...

Å vilken fin paj! Ni verkar verkligen ha haft sköna dagar ute med husvagnen, härligt!
Kram Linda

Uttan sa...

Den pajen ser verkligen god ut.
IKEA är så roligt att åka till
Vi gick lite i Kupolen i Borlänge i dag.Jag hade verkligen laddat för att handla lite.Planerat i morse när jag inte kunde sova.Men så fort jag varit där inne i 20 min så hade jag tröttnat, jätte stort massor av affärer mycké folk och gå,gå.
Jag gillar små butiker bäst.
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram!

Mitt smultronställe sa...

Hej hej!!
Härligt med liten ikea tur!!
Köper oxå alltid vanilj ljus!!
De luktar bara såå gott!!
Pajen såg ju riktigt god ut, mums!!

Hoppas du har en bra helg, kram Camilla.

Stina sa...

Nämen vad du frestas.

Jaa, jag ska GENAST skicka Koblajan till dig.:-) Kramis

Dubbelörn sa...

Det var ett billigt diskställ du hittat!! Själv letade jag med ljus o lykta efter ett ställ med fat så att vattnet ligger kvar. Kan bara berätta att jag betalade betyyyydligt mer än det du gjorde ;)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till alla dina besök. Pajen ser god ut. Och det var lite synd om svärmor, känner igen det där... Bra ide och åka till Ikea, man kan gå runt och kolla mycket där.
Kramar AnnaMaria

Pixi sa...

Grattis till 10.000 besökare!!! Ja det e alltid kul o oftast prisvärt att gå o shoppa på IKEA!! Ska dit på tisdag ,15 spänn för stora handdukar,det e bra det !! bl.a..men i regel får man mycket för pengarna o det e inte många varuhus man får det så då får man va glad,hehe..Må gott =)

Hanna sa...

Åh vad gott det ser ut med blåbärspaj.
Hanna

Mina Gouldsamadiner sa...

Men käre nån va kommentarer du fått!!! shopping är alltid kul...och längesen nu jag var till IKEA...har ett liknande diskställ hemma med en zinkbotten undertill som jag oxå köpt på IKEA...görsnygg...gav nog ngt. liknande för den tror jag...men det får man unna sig...har inte fått plockat hem några blåbär än...hittar kantareller i stället och då får jag inrikta mig på det istället...men mumsa i sig mkt. blåbär gör jag...det är ju så gott...trevlig forts. på semestern...kramiz...

Hemmet Är Min Borg sa...

mm vilken god paj du har gjort
kramis

Chubby Chieque sa...

He he... alltid kul när det regnar eller mulet eller hur? Så spenderar man oväntat. IAF jag. Jag var på IKEA i fredags med. Köpte dra på lakan och sängkappa till dottersäng. Köpte en tårtfat (igen) ahh! One day millionaire!

Din blåbärspaj ser gudomlig ut. Har inte mycket blåbär runt här i trakten och vi orkar inte åka i Norrtälje så hallon, svart o rödavinbär, krusbär, rabarber och annat duger. Min helg är fullt upp med syltandet och saftandet §:-)

Me like---

Ha en underbar kväll.
xoxo