tisdag 14 juli 2009

Lavendel och husvagnsstädning...


Idag har det varit så där lagom sommarväder som jag gillar, soligt och mulet om vartannat men inget regn... perfekt!... =)

Efter att ha tvättat lite under förmiddagen så gick jag ut för att plocka mig en bukett lavendel. Hade fått inspiration från Lisas torp som gjort en så fin Lavendel-krans...
Visst är det underbart vackert med de rosa Fairy rosorna mot den blå-lila Lavendeln...


...men inte kunde jag göra en sån fin krans som Lisa, så jag fick nöja mig med en bukett... som här hänger i köket, men den har nu fått flytta ut i den nystädade husvagnen...för att sprida härlig doft och skrämma bort myggen... =)


Sen har jag då städat husvagnen, som vi tog hem i går. Så nu är skafferiet så gott som fyllt och vagnen redo för kommande semester-trippar ut i skog och mark och fiskevatten... =)


Här finns gott om plats...vi har en extra bred och rejält lång husvagn, så vi behöver inte trängas... Och här sover vi gott om natten... =)


Och Capuccinon smakade gott när jag städat klart och fotograferat färdigt...


Så nu ska vi bara kolla SMHI hur vädret ska bli de närmaste dagarna och var solen ska skina och sen vill jag ut på en tur med vagnen.

I morron ska vi på litet 50-års kalas... hos min vän Helen som fyller tant... hi hi. De har i helgen flyttat upp från Nyköping till våra trakter så det ska bli spännande att få se deras nya hus...bara vi hittar dit...långt ut i skogen... =)

Nu är det hög tid att stänga ögonlocken och få lite skönhets sömn...så man orkar kalasa i morron.. =)

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram Patricia

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det väl mysigt med lavendel.Det luktar så gott.Vad duktig du har varit som städat husvagnen.Ja idag har det varit skönt väder igen,härligt.Sov gott och ha en mysig onsdag vännen du som ska på kalas.Kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Mina Gouldsamadiner sa...

Ja,kombinationen lila+rosa är hemskt snyggt.Lavendeln och rosorna gjorde sig hemskt bra ihop.Va kul det låter med husvagnssemester.Blir lite avis faktiskt.Sånt är ju kul!!!Härlig,rymlig vagn ser ni ut att ha oxå.Blir ju superkanontrevligt!!! Hoppas vädret blir lite lagomt så ni kan rulla iväg snart.Ha det gott.Kramiz...

Lena sa...

Jag älskar lavendel, denljuvliga doften påminner mig om mormors maglade lakan där det alltid fann en lavendelpåse.Hoppas ni får mysiga tripper med vagnen...kram Lena

Uttan sa...

Så fint Ni har det i husvagnen!
Ja det är roligt att städa och fylla skåpen och fara i väg på en tur då kan man koppla av ordentligt.Visst är det skönt att vara hemma också men man kopplar inte av lika bra för det finns alltid en massa måsten hemma.
Det är så skönt att bara vara!!!!

Här skiner solen i dag och jag tycker det verkar bli bra väder så ni får nog fint om ni åker.
Roligt att kunna ta in egen Lavendel...
HA nu en fortsatt bra semester och God Tur!
Kramar!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Mysigt med husvagn..vacker täppa med laendel o rosor...härlig tid just nu!!! Ha det så kul på kalaset!!!!

Kramar millan♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nu är du nog ute och reser, hoppas ni får bra väder. Ser mysigt ut, och att kunna åka lite som man vill. Ha en bra tripp
Kramis AnnaMaria