onsdag 8 juli 2009

Ledig dag...och nedräkning...

Jag hade min lediga dag från jobbet idag... jätteskönt som vanligt, är ju så less på mitt jobb just nu. Och bäst av allt, nu är det bara 2 dagar kvar att jobba...torsdag och fredag kväll...sen är det äääääntligen semester!!!...5 förhoppningsvis underbara veckor... åh va jag längtar!!!... =)

Nåväl, idag blev det lite tvättat på f.m. och duschat några blommor och lite damma.
Sen åkte jag ner till kyrkans Loppis en liten snabbvända, och som vanligt kom jag inte tomhänt därifrån men jag hittade bara några få saker.

Köpte bl.a. den här söta godis skålen... Jag tyckte den var roligt och jag ska köpa gamla hårda karameller och lägga i den och ställa på bordet, så som jag minns farmor hade när jag var liten, hon hade en fin skål på fot med lock och där fanns det ALLTID godis, tror hon har så fortfarande men nuförtiden tittar jag ju inte efter den som jag gjorde när jag var liten... =)



Och så blev det en konserverings burk. Jag tycker de är så charmiga...hoppas kunna fylla den (och min andra lite större konserveringsburk) med god sylt inom kort.


Efter loppisen var det dags att göra ett besök på jobbet, för att få massage av vår duktiga massage-tjej. Vet inte om jag berättat det men vi har fri tillgång till massage på jobbet, så ofta det finns ledig tid vill säga...en förmån jag är väldigt glad över.

Oj va hon plågade mig idag... Jag har inte fått massage på ett par veckor och det sätter sina spår i min kropp direkt. Hela ryggen full av knutor, ända ner på skinkorna, jösses va hon plågade min stackars rumpa..och så hade jag några riktiga "Pansar-knutor" som hon kallar dem, längs med skulderbladen, och ovanför mot nacken..jädrar va ont det gjorde...kunde inte andas ens.
Men jag bet ihop fast tårarna rann för jag vet att jag behöver det, även om det inte går att lösa upp mina knutor så går det att få dem något lite bättre i alla fall, och allt är bättre än inget... =)

Så, nu känner jag att jag lever, har tagit en värktablett och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.

Ja sen i kväll så åkte vi till stora sonen, som köpt hus och fått nycklarna till det idag. Ett mindre hus från 50-talet som behöver totalrenovering men han fixar det nog. Han ska jobba så mycket han hinner nu på semestern för de ska flytta in till sista Juli. Huset har potensial och kommer att bli jättefint är jag övertygad om... =)

Hoppas ni haft en bra dag!


9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

verkar som du haft en mysig dag ,Gullig skål.Jag kommer ihåg mormor hade oxå alltid hårda karameller stod framme.vad jobbigt attfå massage och det gör så ont......Stackare hoppas tabletten hjälper en stund.Skönt med 2 darar kvar till semestern.Ha en mysig torsdag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hihi..såvvar det med den massagen...men såå himla bar att ha gratis..Så gött...skulle jag ju gått jämt ju:)

Kram Millan ♥
TREVLIG HELG!!!!

Nina sa...

Heeeejjj :)
Hoppas massagen har gjort nytta och kroppen lugnat sig lite nu, så du har lite mindre ont idag! *kramar om dig*
Må så gott nu och ha en jätteskön helg och semester efter dina två jobbkvällar!
Höres längre fram! Hoppas Sandra mår bra sen så vi kan kika över!
Kraaaaammmmeeeeennnn!!!!
Nina

Dubbelörn sa...

Kära mannen har hållit sig undan på jobbet under hela renoveringen. Men nästa vecka startar han också sin semester. Håller tummarna för vädret :).

Längtar också efter massage o den skönaste någonsin var på Cantralbadet i Stockholm, Hot Lava Stonemassage. Så nära himmelriket man kan komma ;).

Kram

Lena sa...

Härligt med semester snart, jag har en vecka kvar. Min mormor hade alltid en liten kristallskål med kungen av danmark i:) Minnen vad vore vi utan dem? kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

När du skriver och visar godisskålen kommer man ju på att precis en sån vill man ha. (blir svårt och låta bli gotterna) Makens mamma har en sån, och det första (nästan) han gör är och kollar skålen! Hihi vi är allt glada i godis många av oss. Vilken bra jobb-förmån med massage. Nu har jag tagit semester from idag, dräller i morgonrock, hur skönt som helst. Håll ut det är bara idag och fredag sen är du också ledig. Ha det gott vännen
Kram AnnaMaria

Vardagslycka sa...

Jag är så glad för min Reda-låda och jag hade kunnat gå högre i pris för att få den. Har letat länge och hittat flera stora som känts "halvbra", men den här var så liten och nätt, den tar inte allt för mycket plats i köket.
Vilken söt liten skål du har fyndat, jag är svag för alla skålar med lock och det kommer nog också från när jag var mindre och hälsade på hos mormor o farmor osv.
Ha det så gott och njut av den kommande semestern!
Kram, Carina

Uttan sa...

En sån skål med lock har jag polkagrisar i.
Kul med loppis så nära så Du kan gå in varje dag och kolla om det kommer något nytt.
En sån massage skulle nog inte jag överleva men kan tänka mej att det är skönt.Jag klarar bara av beröring och det är så skönt.
Spännande med sonens hus,så roligt det är när man får nått eget att ta tag i och så nyttigt.
Nu hoppas jag att Du får en bra dag och inte får för mycket värk.Men det är väder för vila i dag.Å snart har Du semester.
Sköt om dej!
Kramar!

Photo by Maria sa...

Massage hade jag behövt men jag avskyr det :-S Men får nog ta mig i kragen och göra det, har ju ont i skulderbladen upp mot nacken och jag vet att det finns knutor där..

Vilken söt skål.. Min pappas faster hade alltid med en skål framme med polkagrisar i och det var ju det första man kollade efter när man var hos henne.. Det skåpet som hon hade sin skål på har idag min bror och så även skålen men inget godis i den numera, men jag kollar efter det ibland när jag är där, kanske en dag det ligger polkagrisar i det som det bör ;-)

Hoppas det känns bättre av din massage idag..

Kram
Mia