fredag 10 juli 2009

Målardag...och snaaart semester



Ja så var det då äntligen fredag och sista dagen att jobba före semestern. Jag jobbar till klockan 22 i kväll men sen, sen är det äntligen semester!!!!!

Idag har jag inte gjort så mycket, mest småplock. Men jag har målat min Paradhylla för sista gången och för en stund sen var den torr så jag äntligen fick hänga upp den.


Och så gjorde jag om lite på skänken i köket idag igen, det kändes inte bra som det blev i går. Så kom jag på att jag hade den stora fyrkantiga glas vasen/skålen som jag fick med i en sån där 20:- låda på auktion för ett tag sen men inte vetat riktigt vad jag ska ha den till. Så jag fyllde lite dekorations sten i botten och ställde ett blockljus i den, och jag tyckte det blev rätt snyggt... =)


Så, så här ser min vägg ut i köket, sett från spisen bort mot matplatsen, det känns helt OK, förutom att jag nog tycker paradhyllan kom lite för högt, men den får hänga kvar så tills jag sytt Parad-duken som ska häng för handdukarna...som jag ska sy av ett gammalt fint lakan med broderi.

Nu ska jag slappa lite till, innan det är dags att gå och jobba mina sista timmar före semestern...fy sjutton va skönt det ska bli med semester!!!!!!!!!!


9 kommentarer:

cathrine sa...

Ser fint ut med alla nya saker..Jaha så sista kvällen sedan ledigt..sköönt va?

Vi höres får ses udner semstern..


vinkar Cathrine

Mitt smultronställe sa...

Hej Patricia!!

Fint du gjort!! Ser jättemysigt ut!!
Och snart är det semester inte många timmar kvar!!

Hoppas du får en bra helg, kram Camilla.

♥ Pia... sa...

Hej..åå snart har du semester....härligt...jag har haft två veckor redan..hjälp vad tiden går fort...vad fint det blev..jättefin hylla..kommer bli kanon med ettgammalt lakan..ha de gött..kram..Pia

Stina sa...

Hoppas att du får en riktigt skön semester.:-) Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

sÅ FINT DET BLIDDE!
Såg på min kommentar du var sjuk..så jobbigt! har med varit..inget roligt alls...man varken har lust el ork! Nu när jag är bättre vill jag ta igen allt som jag missat under de åren!

Kram på er o härlig semester! Millan

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt snart har du semester.Vad fint du har gjort.Vet du vad vi har gjort?JO ätit smörgåstårta a la Patricia.Va gott det var fixa lite sallad till och jag o Älsklingen tog varsin öl till kanongott.!000 tack gulliga du för receptet.Ha en skön kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Uttan sa...

Får först tacka för receptet det ska testas...
Så fint det blev med paradhyllan.
Nu har Du semster och jag hoppas verkligen att Du kan njuta riktigt mycket!!!
Sköt om dej!
Kramar!

junhe sa...

härligt ögongodis på din vägg!!!
ha en superbra semester/ kram junhe

Chubby Chieque sa...

Hej Patty!
Jag kan inte vänta med mina saker... jag är så glad med dem. Jag kommer att ta en tur till §;-)) kanske ngnting gömde när jag var där tidigare.

Ha en skön semester, tjejen och ta till vara tiden med familjen.

Jag ska jobba tills 21juli och så tar en kort semester. En liten sväng till Nederländerna och hälsa på min kusins dotter.

Vi hörs och ha en trevlig helg.

kram massor!