onsdag 1 juli 2009

Värmebölja....


Hujedamej va det är varmt... Ja jag vet att man inte ska klaga men jag gör det ändå... =)

Nåväl, i går e.m. åkte vi hela familjen, även den utflugne sonen med sambo o hund, till min ena bror och svägerskas sommarstuga för att grilla och umgås. Framåt sena kvällen åkte min familj hem men jag stannade kvar (är ledig till torsdag) för att svägerskan och jag skulle gå igenom vårt lilla gemensamma hobby-projekt... Nämligen vår lilla Webloppis som vi startat i dagarna... =)

Vi satt där ute vid sjökanten i kvälls solen med ett glas rödvin och min laptop och prissatte våra varor och planerade lite... bättre arbetsplats får man leta efter.. =)

När vi var klara satt vi och pratade en stund in på småtimmarna innan jag knallade ner till vår husvagn för att sova. Va konstigt det kändes att sova ensam i husvagnen, det har jag aldrig gjort någon gång.. =)

Idag hade vi bestämt oss för att åka till Fellingsbro och besöka 3st Loppisar...tro det eller ej men de var stängda alla tre...så typiskt. Men efter en glass så åkte vi hem och åkte på våra vanliga Kyrkloppisar och gjorde några fynd även idag... =)

I kväll hade jag öppet i min lilla klädbutik och det kom lite kunder, jättekul trots värmen, men de trivdes bra i min svala källarlokal och orkade prova och handlade med sig lite kläder.. =)

När jag stängt butiken så satte jag mig och uppdaterade vår Webloppis sida.... så nu är den officiell och ni är hjärtligt välkomna att göra ett besök... =)
(klicka på bilden)


I morron är det dags att jobba igen...känns skönt att ha haft många lediga dagar, men straffet kommer nu, jag jobbar 8 dagar av 9 på raken...men sen är det äntligen semester!!!

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram Patricia

10 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Vilken kul idé med en webloppis! Har varit inne och tittat på alla vackra saker.
Lycka till med projektet!
Kram LisaMatilda

Vardagslycka sa...

Hej och grattis och lycka till med webloppisen! Nu har jag varit inne och handlat hos er, det fanns mycket fint!
Ha det gott.
Kram, Carina

hemma hos lilla mej sa...

Verkar som du haft det skönt.Skoj.Grattis till din webbloppis.Lycka till vännen.Ha en skön natt,hoppas att du får sova.Ha en underbar torsdag kramiz ~~~~RItA~~~~.

Uttan sa...

Men så roligt att Du kommit på detta med Webbloppis ska bli sååå spännande!
Grattis och Lycka till!!!!!
Nu ska jag ta en titt på den!
Har hört åska på håll men det har verkligen inte gjort något om vi fått en urladdning i dag och lite friskare luft!
Kramar!!!!
(Nu till loppisen)

Photo by Maria sa...

Var inne och kollade på er Webloppis.. Såg att ni redan fått lite sålt.. Kul.. Lycka till med den och jag kommer att vara flitig besökare där :-)

Mååånga jobbardagar du har nu men så kommer semestern.. Skönt..

Jobba nu lugnt..

Kram
Mia

Ps.. Tack än en gång för hjälpen som jag får med min blogg.. Ds

Mina Gouldsamadiner sa...

Åh vad trivsamt och kul ni haft...suttit med ett glas rött vid sjökanten...gud va ljuvligt det lät...idag har jag svettats ngt otroligt...en sån klibbig hemsk värme...usch så ofräsch man känner sig...låter som ett kul projekt ni ska starta upp...WEBLOPPIS...själv har jag gjort ÄNNU EN BLOGG...Ugglor i mossen...jag är inte klok...haha...nu har jag 3 bloggar att hålla reda på...men det är ju så himla kul...gott att din semester infaller snart...men jobba 8 dagar på raken lät ju inget spännande...kram på dig...//Kicki...

Nina sa...

Hej vännen!
Så jättefin sida! Måste försöka lära mig att göra en fin bakgrund... Vad mycket det gör för helhetsintrycket.
Hoppas er loppis kommer funka bra! *tummar hållna*
Kul att du fick lite sålt i butiken med!
Slit nu inte ut dig till semestern...
Kramar om!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs o tack för fin hälsning!!!

Så mysigt att vara i stugan!!!Ja nu är det sååå härligt!!

Kul med webbloppis...måste genast i o kika!!!!

Ha en härlig dag i solen!!
~~♥Kram Millan♥~~

Chubby Chieque sa...

Patty!
Jag hade hittat en potta och en karaff med handtag. Dem ska jag. Reservera gärna.

Jag skickar email...

kjams

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lysande ide´sånt här gillar jag. Att gå på Loppis framför datorn, för ni skickar väl på posten.. Den bibeln var väldigt fin, ni har gjort en jättefin sida. Låter skönt och sitta ute och jobba, jag har också en vecka kvar till semester. Ha det gott och kram
AnnaMaria